ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 70
                                               

Eridolius foveator

Eridolius foveator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kasparyan.

                                               

Eridolius frontator

Eridolius frontator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Kasparyan.

                                               

Eridolius funebris

Eridolius funebris is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius gibbulus

Eridolius gibbulus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius gnathoxanthus

Eridolius gnathoxanthus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Gravenhorst.

                                               

Eridolius hofferi

Eridolius hofferi is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Gregor.

                                               

Eridolius lineiger

Eridolius lineiger is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Thomson.

                                               

Eridolius pachysoma

Eridolius pachysoma is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Stephens.

                                               

Eridolius pallicoxator

Eridolius pallicoxator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kasparyan.

                                               

Eridolius paululus

Eridolius paululus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kasparyan.

                                               

Eridolius pictus

Eridolius pictus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Gravenhorst.

                                               

Eridolius pullus

Eridolius pullus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius pygmaeus

Eridolius pygmaeus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius romani

Eridolius romani is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Kerrich.

                                               

Eridolius rubricoxa

Eridolius rubricoxa is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kasparyan.

                                               

Eridolius rufilabris

Eridolius rufilabris is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius rufofasciatus

Eridolius rufofasciatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Strobl.

                                               

Eridolius rufonotatus

Eridolius rufonotatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius schiodtei

Eridolius schiodtei is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius similis

Eridolius similis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius taigensis

Eridolius taigensis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Kasparyan.

                                               

Eridolius ungularis

Eridolius ungularis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Kasparyan.

                                               

Eridolius verzhutzkii

Eridolius verzhutzkii is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kasparyan.

                                               

Eridontomerus algiricus

Eridontomerus algiricus is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Erdös.

                                               

Eridontomerus arrabonicus

Eridontomerus arrabonicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Erdös.

                                               

Eridontomerus biroi

Eridontomerus biroi is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Ruschka.

                                               

Eridontomerus bouceki

Eridontomerus bouceki is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Zerova & Seregina.

                                               

Eridontomerus cyaneus

Eridontomerus cyaneus is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Jansta & Boucek.

                                               

Eridontomerus fulviventris

Eridontomerus fulviventris is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Erdös.

                                               

Eridontomerus isosomatis

Eridontomerus isosomatis is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Riley.

                                               

Eridontomerus laticornis

Eridontomerus laticornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Förster.

                                               

Eridontomerus occultus

Eridontomerus occultus is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Szelényi.

                                               

Eridontomerus rufipes

Eridontomerus rufipes is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Erdös.

                                               

Eridontomerus sapphyrinus

Eridontomerus sapphyrinus is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Zerova & Seryogina.

                                               

Eridontomerus syrphi

Eridontomerus syrphi is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Förster.

                                               

Erigone albescens

Erigone albescens is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Nathan Banks.

                                               

Erigone aletris

Erigone aletris is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Crosby & Bishop.

                                               

Erigone allani

Erigone allani is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Ralph Vary Chamberlin & W ...

                                               

Erigone alsaida

Erigone alsaida is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Crosby & Bishop.

                                               

Erigone angela

Erigone angela is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Ralph Vary Chamberlin & W ...

                                               

Erigone antarctica

Erigone antarctica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Eugène Simon.

                                               

Erigone antegona

Erigone antegona is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Arthur Merton Chickering.

                                               

Erigone aptuna

Erigone aptuna is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Arthur Merton Chickering.

                                               

Erigone arctica maritima

Erigone arctica maritima is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Wladislaus Kulc ...

                                               

Erigone arctica palaearctica

Erigone arctica palaearctica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Braendegaard.

                                               

Erigone arctica sibirica

Erigone arctica sibirica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Wladislaus Kulc ...

                                               

Erigone arctica soerenseni

Erigone arctica soerenseni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Herman Theodo ...

                                               

Erigone arcticola

Erigone arcticola is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Ralph Vary Chamberlin ...

                                               

Erigone arctophylacis

Erigone arctophylacis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Crosby & Bishop.

                                               

Erigone aspura

Erigone aspura is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Ralph Vary Chamberlin & W ...