ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 72
                                               

Eremica saharae

Eremica saharae is een vlinder uit de familie van de dominomotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Walsingham.

                                               

Eremicaster crassus

Eremicaster crassus is een kamster uit de familie Porcellanasteridae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1883 gepubliceerd door Percy Sladen.

                                               

Eremicaster pacificus

Eremicaster pacificus is een kamster uit de familie Porcellanasteridae. De wetenschappelijke naam van de soort werd, als Porcellanaster pacificus, in 1905 gepubliceerd door Hubert Ludwig.

                                               

Eremicaster vicinus

Eremicaster vicinus is een kamster uit de familie Porcellanasteridae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1907 gepubliceerd door Hubert Ludwig.

                                               

Eremichthys acros

Eremichthys acros is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Hubbs & Miller.

                                               

Eremidium albaniense

Eremidium albaniense is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Brown.

                                               

Eremidium attenuatus

Eremidium attenuatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremidium basuto

Eremidium basuto is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Brown.

                                               

Eremidium curvicercus

Eremidium curvicercus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremidium denticercus

Eremidium denticercus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremidium equuleus

Eremidium equuleus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Karsch.

                                               

Eremidium erectus

Eremidium erectus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremidium maius

Eremidium maius is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Ramme.

                                               

Eremidium manicaense

Eremidium manicaense is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Brown.

                                               

Eremidium obtusus

Eremidium obtusus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremionycha bahiana

Eremionycha bahiana is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Carl Henrik Boheman.

                                               

Eremioscelio bernardi

Eremioscelio bernardi is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Scelionidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Maneval.

                                               

Eremioscelio cultratus

Eremioscelio cultratus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Scelionidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Kozlov.

                                               

Eremioscelio cydnoides

Eremioscelio cydnoides is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Scelionidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Priesner.

                                               

Eremioscelio kaszabi

Eremioscelio kaszabi is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Scelionidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Mineo.

                                               

Eremioscelio tauricus

Eremioscelio tauricus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Scelionidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kozlov & Kononova.

                                               

Eremioscelio ukrainica

Eremioscelio ukrainica is een vliesvleugelig insect uit de familie van de Scelionidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kozlov & Kononova.

                                               

Eremippus angulatus

Eremippus angulatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Uvarov.

                                               

Eremippus aserbeidshanicus

Eremippus aserbeidshanicus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Ramme.

                                               

Eremippus barbarus

Eremippus barbarus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Li & Zheng.

                                               

Eremippus betpakdalensis

Eremippus betpakdalensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Skopin.

                                               

Eremippus beybienkoi

Eremippus beybienkoi is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus carinatus

Eremippus carinatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus comatus

Eremippus comatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus costatus

Eremippus costatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Tarbinsky.

                                               

Eremippus flavus

Eremippus flavus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus foveolatus

Eremippus foveolatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus gracilis

Eremippus gracilis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Uvarov.

                                               

Eremippus guttatus

Eremippus guttatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus haghighii

Eremippus haghighii is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Descamps.

                                               

Eremippus heimahoensis

Eremippus heimahoensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Zheng & Hang.

                                               

Eremippus hemipterus

Eremippus hemipterus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Malkovskiy.

                                               

Eremippus kermanicus

Eremippus kermanicus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Mishchenko.

                                               

Eremippus luppovae

Eremippus luppovae is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus mirami

Eremippus mirami is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Tarbinsky.

                                               

Eremippus mistshenkoi

Eremippus mistshenkoi is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Stebaev.

                                               

Eremippus mongolicus

Eremippus mongolicus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Ramme.

                                               

Eremippus nanus

Eremippus nanus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus nudus

Eremippus nudus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus onerosus

Eremippus onerosus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus opacus

Eremippus opacus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus parvulus

Eremippus parvulus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus persicus

Eremippus persicus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Uvarov.

                                               

Eremippus pilosus

Eremippus pilosus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Mishchenko.

                                               

Eremippus pusillus

Eremippus pusillus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Bey-Bienko.