ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 74
                                               

Eremochroa psammias

Eremochroa psammias is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Meyrick.

                                               

Eremochroa thermidora

Eremochroa thermidora is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson.

                                               

Eremochrysa (Chrysopiella) brevisetosa

Eremochrysa brevisetosa is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa Chrysopiella brevisetosa is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Adams & Garland in 1981.

                                               

Eremochrysa (Chrysopiella) minora

Eremochrysa minora is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa Chrysopiella minora is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1935.

                                               

Eremochrysa (Chrysopiella) pallida

Eremochrysa pallida is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa Chrysopiella pallida is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1911.

                                               

Eremochrysa (Chrysopiella) sabulosa

Eremochrysa sabulosa is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa Chrysopiella sabulosa is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1897.

                                               

Eremochrysa altilis

Eremochrysa altilis is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa altilis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1950.

                                               

Eremochrysa californica

Eremochrysa californica is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa californica is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1905.

                                               

Eremochrysa canadensis

Eremochrysa canadensis is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa canadensis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1911.

                                               

Eremochrysa digueti

Eremochrysa digueti is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa digueti is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Navás in 1911.

                                               

Eremochrysa fraterna

Eremochrysa fraterna is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa fraterna is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1897.

                                               

Eremochrysa hageni

Eremochrysa hageni is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa hageni is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1903.

                                               

Eremochrysa israeli

Eremochrysa israeli is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa israeli is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Alayo in 1968.

                                               

Eremochrysa pima

Eremochrysa pima is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa pima is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1950.

                                               

Eremochrysa pumilis

Eremochrysa pumilis is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa pumilis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1950.

                                               

Eremochrysa punctinervis

Eremochrysa punctinervis is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa punctinervis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door McLachlan in 1869.

                                               

Eremochrysa rufifrons

Eremochrysa rufifrons is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa rufifrons is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1950.

                                               

Eremochrysa spilota

Eremochrysa spilota is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa spilota is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1950.

                                               

Eremochrysa tibialis

Eremochrysa tibialis is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa tibialis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1950.

                                               

Eremochrysa yosemite

Eremochrysa yosemite is een insect uit de familie van de gaasvliegen, die tot de orde netvleugeligen behoort. Eremochrysa yosemite is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1950.

                                               

Eremocossus equatorialis

Eremocossus equatorialis is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Le Cerf.

                                               

Eremocossus foeda

Eremocossus foeda is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Swinhoe.

                                               

Eremocossus nubica

Eremocossus nubica is een vlinder uit de familie houtboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Yakovlev. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eremocossus proleuca

Eremocossus proleuca is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson.

                                               

Eremocossus reibelii

Eremocossus reibelii is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Oberthür.

                                               

Eremocossus sengalensis

Eremocossus sengalensis is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Le Cerf.

                                               

Eremocossus vaulogeri

Eremocossus vaulogeri is een vlinder uit de familie houtboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Staudinger. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eremodromus flaviventris

Eremodromus flaviventris is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Efflatoun.

                                               

Eremodromus gracilis

Eremodromus gracilis is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Paramonov.

                                               

Eremodromus noctivagus

Eremodromus noctivagus is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Zimin.

                                               

Eremodromus zimini

Eremodromus zimini is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Lehr.

                                               

Eremogryllodes fiorii

Eremogryllodes fiorii is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door La Greca.

                                               

Eremogryllodes fitzgeraldi

Eremogryllodes fitzgeraldi is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Lucien Chopard.

                                               

Eremogryllodes major

Eremogryllodes major is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Lucien Chopard.

                                               

Eremogryllodes monodi

Eremogryllodes monodi is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Lucien Chopard.

                                               

Eremogryllodes pallidus

Eremogryllodes pallidus is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Lucien Chopard.

                                               

Eremogryllodes richerti

Eremogryllodes richerti is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Lucien Chopard.

                                               

Eremogryllodes semenovi

Eremogryllodes semenovi is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Miram.

                                               

Eremogryllodes seurati

Eremogryllodes seurati is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Lucien Chopard.

                                               

Eremogryllodes uvarovi

Eremogryllodes uvarovi is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Lucien Chopard.

                                               

Eremogryllodes vlasovi

Eremogryllodes vlasovi is een rechtvleugelig insect uit de familie mierenkrekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Miram.

                                               

Eremogryllus hammadae

Eremogryllus hammadae is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Krauss.

                                               

Eremohadena chenopodiphaga

Eremohadena chenopodiphaga is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Rambur. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eremohadena halimi

Eremohadena halimi is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Millière. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eremohadena immunda

Eremohadena immunda is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Eversmann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eremohadena mariana

Eremohadena mariana is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Lajonquiere. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eremohadena roseonitens

Eremohadena roseonitens is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Oberthur. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eremolestes fallax

Eremolestes fallax is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Peyerimhoff.

                                               

Eremolestes sulcatus

Eremolestes sulcatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Chaudoir.

                                               

Eremon

Eremon is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Thomson.