ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 75
                                               

Erimacrus isenbeckii

Erimacrus isenbeckii is een krabbensoort uit de familie van de Cheiragonidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Brandt.

                                               

Erimerus wickhami

Erimerus wickhami is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.

                                               

Erimetopus brazzae

Erimetopus brazzae is een krabbensoort uit de familie van de Potamonautidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door A. Milne-Edwards.

                                               

Erimetopus vandenbrandeni

Erimetopus vandenbrandeni is een krabbensoort uit de familie van de Potamonautidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Balss.

                                               

Erimystax cahni

Erimystax cahni is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Hubbs & Crowe.

                                               

Erimystax dissimilis

Erimystax dissimilis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Kirtland.

                                               

Erimystax harryi

Erimystax harryi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Hubbs & Crowe.

                                               

Erimystax insignis

Erimystax insignis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Hubbs & Crowe.

                                               

Erimystax x-punctatus

Erimystax x-punctatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Hubbs & Crowe.

                                               

Erimyzon claviformis

Erimyzon claviformis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de zuigkarpers. De wetenschappelijke naam van de soort was oorspronkelijk Moxostoma claviformis en is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Charles Frédéric Girard.

                                               

Erimyzon oblongus

Erimyzon oblongus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de zuigkarpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1814 door Mitchill.

                                               

Erimyzon sucetta

Erimyzon sucetta is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de zuigkarpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1803 door Lacepède.

                                               

Erimyzon tenuis

Erimyzon tenuis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de zuigkarpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Agassiz.

                                               

Erina absimilis

Erina absimilis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Felder.

                                               

Erina acasta

Erina acasta is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Cox.

                                               

Erina ardosiacea

Erina ardosiacea is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Tite.

                                               

Erina biaka

Erina biaka is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Tite.

                                               

Erina caeruleolactea

Erina caeruleolactea is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Lucas.

                                               

Erina coeruleus

Erina coeruleus is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Röber.

                                               

Erina consimilis

Erina consimilis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Waterhouse.

                                               

Erina cupreus

Erina cupreus is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Röber.

                                               

Erina decolorata

Erina decolorata is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Fruhstorfer.

                                               

Erina dimorphus

Erina dimorphus is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Röber.

                                               

Erina erinus

Erina erinus is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Fabricius.

                                               

Erina gilberti

Erina gilberti is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Waterhouse.

                                               

Erina goodingi

Erina goodingi is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Tindale.

                                               

Erina grandissima

Erina grandissima is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Erina helenita

Erina helenita is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Semper.

                                               

Erina hyacinthina

Erina hyacinthina is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Semper.

                                               

Erina lamia

Erina lamia is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Grose-Smith.

                                               

Erina limbata

Erina limbata is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Tite.

                                               

Erina margarita

Erina margarita is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Semper.

                                               

Erina meforensis

Erina meforensis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Tite.

                                               

Erina meurapakuna

Erina meurapakuna is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Erina persimilis

Erina persimilis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Waterhouse.

                                               

Erina pruina

Erina pruina is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Druce.

                                               

Erina riuensis

Erina riuensis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Tite.

                                               

Erina sepicana

Erina sepicana is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Strand.

                                               

Erina silicea

Erina silicea is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Grose-Smith.

                                               

Erina sisicea

Erina sisicea is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Grose-Smith.

                                               

Erina subargentea

Erina subargentea is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Grose-Smith.

                                               

Erina translucens

Erina translucens is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Lucas.

                                               

Erina tringa

Erina tringa is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Grose-Smith.

                                               

Erina viriditincta

Erina viriditincta is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Tite.

                                               

Erina zita

Erina zita is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Grose-Smith.

                                               

Erinaceophasma horridus

Erinaceophasma horridus is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Phasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Erinaceophasma recedens

Erinaceophasma recedens is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Phasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Erinaceusyllis barbarae

Erinaceusyllis barbarae is een borstelworm uit de familie Syllidae. De soort werd voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Langeneck, Musco en Castelli in 2018.

                                               

Erinaceusyllis belizensis

Erinaceusyllis belizensis is een borstelworm uit de familie Syllidae. Erinaceusyllis belizensis werd in 1989 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Russel.

                                               

Erinaceusyllis bidentata

Erinaceusyllis bidentata is een borstelworm uit de familie Syllidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhan ...