ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 76
                                               

Eremopyga denudata

Eremopyga denudata is een zee-egel uit de familie Diadematidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1903 gepubliceerd door Johannes Cornelis Hendrik de Meijere.

                                               

Eremoscopus oculatus

Eremoscopus oculatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Bey-Bienko.

                                               

Eremosphodrus dvorshaki

Eremosphodrus dvorshaki is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Casale & Vereschagina.

                                               

Eremosphodrus rotundicollis

Eremosphodrus rotundicollis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Reitter.

                                               

Eremosybra

Eremosybra is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Eremosybra albosignata

Eremosybra albosignata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Breuning.

                                               

Eremosybra flavolineata

Eremosybra flavolineata is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Eremosybra flavolineatoides

Eremosybra flavolineatoides is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Breuning.

                                               

Eremotettix acutus

Eremotettix acutus is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremotettix capensis

Eremotettix capensis is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Miller.

                                               

Eremotettix walkeri

Eremotettix walkeri is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Saussure.

                                               

Eremothyris candidella

Eremothyris candidella is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Pierre Viette. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremothyris griveaudi

Eremothyris griveaudi is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Gibeaux. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremothyris iambiodella

Eremothyris iambiodella is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Pierre Viette. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremothyris luctuosa

Eremothyris luctuosa is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Gibeaux. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremothyris luqueti

Eremothyris luqueti is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Gibeaux. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremothyris primoti

Eremothyris primoti is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Gibeaux. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremothyris ratovosoni

Eremothyris ratovosoni is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Gibeaux. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremothyris tabulatrix

Eremothyris tabulatrix is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Edward Meyrick. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremothyris toulgoeti

Eremothyris toulgoeti is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Gibeaux. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremothyris viettei

Eremothyris viettei is een vlinder uit de familie stippelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Gibeaux. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eremotmethis carinatus

Eremotmethis carinatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Pamphagidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Fabricius.

                                               

Eremus basalis

Eremus basalis is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Walker.

                                               

Eremus decolyi

Eremus decolyi is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Bolívar.

                                               

Eremus elegantulus

Eremus elegantulus is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Bolívar.

                                               

Eremus incerta

Eremus incerta is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Walker.

                                               

Eremus lincangensis

Eremus lincangensis is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2020 door Yang, Jing en Bian.

                                               

Eremus longicauda

Eremus longicauda is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Pictet & Saussure.

                                               

Eremus rugosifrons

Eremus rugosifrons is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eremus squamifer

Eremus squamifer is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Lucien Chopard.

                                               

Eremyia

Eremyia is een vliegengeslacht uit de familie van de wolzwevers. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Greathead.

                                               

Erencyrtus ater

Erencyrtus ater is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Annecke & Mynhardt.

                                               

Erencyrtus contrarius

Erencyrtus contrarius is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Prinsloo & Mynhardt.

                                               

Erencyrtus dewitzii

Erencyrtus dewitzii is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Mahdihassan.

                                               

Erencyrtus fuscus

Erencyrtus fuscus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Annecke & Mynhardt.

                                               

Erencyrtus keatsi

Erencyrtus keatsi is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Girault.

                                               

Erencyrtus notialis

Erencyrtus notialis is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Prinsloo & Mynhardt.

                                               

Erendira atrox

Erendira atrox is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de pantserzakspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erendira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Lodovico di Caporiacco.

                                               

Erendira luteomaculata

Erendira luteomaculata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de pantserzakspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erendira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Alexander Pet ...

                                               

Erendira pallidoguttata

Erendira pallidoguttata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de pantserzakspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erendira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Eugène Simon.

                                               

Erendira pictithorax

Erendira pictithorax is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de pantserzakspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erendira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Lodovico di Cap ...

                                               

Erendira subsignata

Erendira subsignata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de pantserzakspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erendira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Eugène Simon.

                                               

Erephognathus coerulescens

Erephognathus coerulescens is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Fairmaire.

                                               

Erephognathus margarithrix

Erephognathus margarithrix is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Alluaud.

                                               

Ereprijszandbij

De ereprijszandbij is een vliesvleugelig insect uit de familie Andrenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1781 door Fabricius.

                                               

Eresia actinote

Eresia actinote is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Osbert Salvin.

                                               

Eresia carme

Eresia carme is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Edward Doubleday.

                                               

Eresia cissia

Eresia cissia is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Hall.

                                               

Eresia clara

Eresia clara is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Henry Walter Bates.

                                               

Eresia mechanitis

Eresia mechanitis is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Frederick DuCane Godman & Osbert Salvin.