ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 77
                                               

Erigorgus latro

Erigorgus latro is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Schrank in 1781.

                                               

Erigorgus leucopus

Erigorgus leucopus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1905.

                                               

Erigorgus lubricus

Erigorgus lubricus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Atanasov in 1975.

                                               

Erigorgus macilentus

Erigorgus macilentus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus melanobatus

Erigorgus melanobatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Gravenhorst in 1829.

                                               

Erigorgus melanops

Erigorgus melanops is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Forster in 1855.

                                               

Erigorgus moiwanus

Erigorgus moiwanus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Uchida in 1928.

                                               

Erigorgus narkandensis

Erigorgus narkandensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Gupta in 1955.

                                               

Erigorgus neglectus

Erigorgus neglectus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Morley in 1913.

                                               

Erigorgus nigritus

Erigorgus nigritus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Norton in 1863.

                                               

Erigorgus niveus

Erigorgus niveus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus nubilipennis

Erigorgus nubilipennis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus ontariensis

Erigorgus ontariensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus pilosellus

Erigorgus pilosellus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1906.

                                               

Erigorgus planus

Erigorgus planus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus procerus

Erigorgus procerus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Gravenhorst in 1829.

                                               

Erigorgus prolixus

Erigorgus prolixus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Atanasov in 1975.

                                               

Erigorgus pumilus

Erigorgus pumilus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus punctatus

Erigorgus punctatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus romani

Erigorgus romani is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Hellen in 1926.

                                               

Erigorgus rotundus

Erigorgus rotundus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Davis in 1898.

                                               

Erigorgus rufus

Erigorgus rufus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Habermehl.

                                               

Erigorgus scitulus

Erigorgus scitulus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus sinuosus

Erigorgus sinuosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus sonorensis

Erigorgus sonorensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1886.

                                               

Erigorgus spinosus

Erigorgus spinosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus stenotus

Erigorgus stenotus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus thomsonii

Erigorgus thomsonii is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dalla Torre in 1901.

                                               

Erigorgus tricostatus

Erigorgus tricostatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Constantineanu & Petcu in 1969.

                                               

Erigorgus tuolumnensis

Erigorgus tuolumnensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus utahensis

Erigorgus utahensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dasch in 1984.

                                               

Erigorgus varicornis

Erigorgus varicornis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Carl Gustaf Thomson in 1894.

                                               

Erigorgus variornatus

Erigorgus variornatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1906.

                                               

Erigorgus versutus

Erigorgus versutus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Atanasov in 1975.

                                               

Erigorgus vestitus

Erigorgus vestitus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Atanasov in 1975.

                                               

Erigorgus villosus

Erigorgus villosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Gravenhorst in 1829.

                                               

Erigorgus xanthopsis

Erigorgus xanthopsis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Ashmead in 1890.

                                               

Erigorgus yasumatsui

Erigorgus yasumatsui is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Uchida in 1952.

                                               

Erigorgus yezonis

Erigorgus yezonis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Uchida in 1928.

                                               

Erika analalava

Erika analalava is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Griveaud. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erikssonella criodes

Erikssonella criodes is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Erikssonella permagna

Erikssonella permagna is een vlinder uit de familie tastermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erikssonia acraina

Erikssonia acraina is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Trimen.

                                               

Erikssonia cooksoni

Erikssonia cooksoni is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Druce.

                                               

Erilepis zonifer

Erilepis zonifer is een straalvinnige vissensoort uit de familie van koolvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Lockington.

                                               

Erileptus spinosus

Erileptus spinosus is een krabbensoort uit de familie van de Inachidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Rathbun.

                                               

Erilophodes butzei

Erilophodes butzei is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Beutelspacher.

                                               

Erilophodes colorata

Erilophodes colorata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Warren.

                                               

Erilophodes spinosa

Erilophodes spinosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Covell.

                                               

Erilophodes toddi

Erilophodes toddi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Covell.