ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 78
                                               

Eriophora biapicata

Eriophora biapicata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Ludwig Carl Christ ...

                                               

Eriophora collina

Eriophora collina is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Eugen von Keyserling.

                                               

Eriophora decorosa

Eriophora decorosa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Arthur T. Urquhart.

                                               

Eriophora edax

Eriophora edax is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door John Blackwall.

                                               

Eriophora flavicoma

Eriophora flavicoma is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Eugène Simon.

                                               

Eriophora fuliginea

Eriophora fuliginea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Carl Ludwig Koch.

                                               

Eriophora heroine

Eriophora heroine is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Ludwig Carl Christia ...

                                               

Eriophora himalayaensis

Eriophora himalayaensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Benoy Krishna ...

                                               

Eriophora nephiloides

Eriophora nephiloides is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Octavius Pickard ...

                                               

Eriophora neufvilleorum

Eriophora neufvilleorum is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Roger de Lessert.

                                               

Eriophora oculosa

Eriophora oculosa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Zhu & Da-xiang Song.

                                               

Eriophora plumiopedella

Eriophora plumiopedella is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Chang-Min Yin, ...

                                               

Eriophora poecila

Eriophora poecila is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Zhu & Jia-Fu Wang.

                                               

Eriophora pustulosa

Eriophora pustulosa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Charles Athanase W ...

                                               

Eriophora ravilla

Eriophora ravilla is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Carl Ludwig Koch.

                                               

Eriophora sachalinensis

Eriophora sachalinensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Kendo Saito.

                                               

Eriophora transmarina

Eriophora transmarina is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Eugen von Keyser ...

                                               

Eriophora tricentra

Eriophora tricentra is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Zhu & Da-xiang Song.

                                               

Eriophora yanbaruensis

Eriophora yanbaruensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Tanikawa.

                                               

Eriophyidae

De volgende taxa zijn bij de familie ingedeeld: Nog niet compleet Geslacht Scutalophus Knihinicki & Boczek, 2003 Onderfamilie EriophyidaeIncertae Scutalophus mallacootensis Knihinicki & Boczek, 2003 Onderfamilie Cecidophyinae Keifer, 1966 Onderfa ...

                                               

Eriopogon jubatus

Eriopogon jubatus is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Becker.

                                               

Eriopogon laniger

Eriopogon laniger is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1804 door Meigen.

                                               

Eriopogon spatenkai

Eriopogon spatenkai is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Hradský & Hüttinger.

                                               

Eriopsela danilevskyi

Eriopsela danilevskyi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Kuznetsov.

                                               

Eriopsela falkovitshi

Eriopsela falkovitshi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Kostyuk.

                                               

Eriopsela fenestrellensis

Eriopsela fenestrellensis is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Huemer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eriopsela klapperichi

Eriopsela klapperichi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Razowski.

                                               

Eriopsela klimeschi

Eriopsela klimeschi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Obraztsov. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eriopsela mongunana

Eriopsela mongunana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Kostjuk.

                                               

Eriopsela rosinana

Eriopsela rosinana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Kennel.

                                               

Erioptera (Ctenerioptera) pectinella

Erioptera pectinella is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Australaziatisch gebied.

                                               

Erioptera alboguttata alboguttata

Erioptera alboguttata is een ondersoort van de tweevleugelige Erioptera alboguttata uit de familie steltmuggen. De ondersoort komt voor in het Orientaals gebied.

                                               

Erioptera chlorophylloides chlorophylloides

Erioptera chlorophylloides is een ondersoort van de tweevleugelige Erioptera chlorophylloides uit de familie steltmuggen. De ondersoort komt voor in het Nearctisch gebied.

                                               

Erioptera lunicola

Erioptera lunicola is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Orientaals en Australaziatisch gebied.

                                               

Erioptera lutea lutea

Erioptera lutea is een ondersoort van de tweevleugelige Erioptera lutea uit de familie steltmuggen. De ondersoort komt voor in het Palearctisch gebied.

                                               

Erioptera orbitalis

Erioptera orbitalis is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Palearctisch en Orientaals gebied.

                                               

Erioptera orientalis

Erioptera orientalis is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Palearctisch en Orientaals gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) caliptera

Erioptera caliptera is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) caliptera caliptera

Erioptera caliptera is een ondersoort van de tweevleugelige Erioptera caliptera uit de familie steltmuggen. De ondersoort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) dulcis

Erioptera dulcis is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch gebied. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Carl Robert Osten-Sacken. De soort werd aang ...

                                               

Erioptera (Mesocyphona) eiseni

Erioptera eiseni is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) immaculata

Erioptera immaculata is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) immaculata immaculata

Erioptera immaculata is een ondersoort van de tweevleugelige Erioptera immaculata uit de familie steltmuggen. De ondersoort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) knabi

Erioptera knabi is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) parva

Erioptera parva is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) parva parva

Erioptera parva is een ondersoort van de tweevleugelige Erioptera parva uit de familie steltmuggen. De ondersoort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) splendida

Erioptera splendida is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Mesocyphona) tantilla

Erioptera tantilla is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Nearctisch en Neotropisch gebied.

                                               

Erioptera (Meterioptera) angustifascia

Erioptera angustifascia is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Australaziatisch gebied.

                                               

Erioptera (Meterioptera) bicornifer

Erioptera bicornifer is een tweevleugelige uit de familie steltmuggen. De soort komt voor in het Palearctisch en Australaziatisch gebied.