ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 8
                                               

Epichrysocharis burwelli

Epichrysocharis burwelli is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Schauff.

                                               

Epichrysocharis fusca

Epichrysocharis fusca is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Epichrysocharis nigriventris

Epichrysocharis nigriventris is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Epichrysomalla atricorpus

Epichrysomalla atricorpus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eurytomidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Epichrysomalla basilewskyi

Epichrysomalla basilewskyi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eurytomidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Risbec.

                                               

Epicimelia malatyiensis

Epicimelia malatyiensis is een vlinder uit de familie van de Axiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Amsel.

                                               

Epicimelia schellenhornae

Epicimelia schellenhornae is een vlinder uit de familie van de Axiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Amsel.

                                               

Epicimelia theresiae

Epicimelia theresiae is een vlinder uit de familie van de Axiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Max Korb.

                                               

Epicimelia tischendorffi

Epicimelia tischendorffi is een vlinder uit de familie van de Axiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Bang-Haas.

                                               

Epiclerus acutus

Epiclerus acutus is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Boucek.

                                               

Epiclerus agromyzae

Epiclerus agromyzae is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Risbec.

                                               

Epiclerus alahanensis

Epiclerus alahanensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Doganlar.

                                               

Epiclerus aligherini

Epiclerus aligherini is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Girault.

                                               

Epiclerus australiensis

Epiclerus australiensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault & Dodd.

                                               

Epiclerus cubensis

Epiclerus cubensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Yoshimoto.

                                               

Epiclerus dlabolai

Epiclerus dlabolai is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Boucek.

                                               

Epiclerus femoralis

Epiclerus femoralis is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Walker.

                                               

Epiclerus guemenekus

Epiclerus guemenekus is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Doganlar.

                                               

Epiclerus haeckeli

Epiclerus haeckeli is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Epiclerus indicus

Epiclerus indicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Mani.

                                               

Epiclerus keralensis

Epiclerus keralensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Narendran.

                                               

Epiclerus longicornis

Epiclerus longicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Boucek.

                                               

Epiclerus nearcticus

Epiclerus nearcticus is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Yoshimoto.

                                               

Epiclerus nomocerus

Epiclerus nomocerus is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Masi.

                                               

Epiclerus panyas

Epiclerus panyas is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Walker.

                                               

Epiclerus plectroniae

Epiclerus plectroniae is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Epiclerus temenus

Epiclerus temenus is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Walker.

                                               

Epiclerus tokatus

Epiclerus tokatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Tetracampidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Doganlar.

                                               

Epiclytus

Epiclytus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Gressitt.

                                               

Epiclytus bicornutus

Epiclytus bicornutus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Holzschuh.

                                               

Epiclytus breuningi

Epiclytus breuningi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Tippmann.

                                               

Epiclytus insolitus

Epiclytus insolitus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Holzschuh.

                                               

Epiclytus itoi

Epiclytus itoi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Niisato.

                                               

Epiclytus ruficaudus

Epiclytus ruficaudus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Gressitt.

                                               

Epiclytus stigmosus

Epiclytus stigmosus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Holzschuh.

                                               

Epiclytus ussuricus

Epiclytus ussuricus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Pic.

                                               

Epiclytus velaris

Epiclytus velaris is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Holzschuh.

                                               

Epiclytus yokoyamai

Epiclytus yokoyamai is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Kano.

                                               

Epicnapteroides fuliginosa

Epicnapteroides fuliginosa is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Pinhey. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicnapteroides lobata

Epicnapteroides lobata is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicnapteroides marmorata

Epicnapteroides marmorata is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Pinhey. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicnaptis myelodes

Epicnaptis myelodes is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Epicnaptis rigens

Epicnaptis rigens is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Meyrick.

                                               

Epicnaptis xylophthora

Epicnaptis xylophthora is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Epicnistis euryscia

Epicnistis euryscia is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Meyrick.

                                               

Epicolpodes amydrus

Epicolpodes amydrus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Basilewsky.

                                               

Epicolpodes benschi

Epicolpodes benschi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Alluaud.

                                               

Epicolpodes juratulus

Epicolpodes juratulus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Basilewsky.

                                               

Epicolpodes perviridis

Epicolpodes perviridis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Basilewsky.

                                               

Epicolpodes sikorai

Epicolpodes sikorai is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Alluaud.