ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 80
                                               

Eretmapodites subsimplicipes

Eretmapodites subsimplicipes is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Edwards.

                                               

Eretmapodites tendeiroi

Eretmapodites tendeiroi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door da Cunha Ramos, Ribeiro & Machado.

                                               

Eretmapodites tonsus

Eretmapodites tonsus is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Edwards.

                                               

Eretmapodites vansomereni

Eretmapodites vansomereni is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Hamon.

                                               

Eretmapodites wansoni

Eretmapodites wansoni is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Edwards.

                                               

Eretmichthys pinnatus

Eretmichthys pinnatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van naaldvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Garman.

                                               

Eretmocera albistriata

Eretmocera albistriata is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Legrand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera alenica

Eretmocera alenica is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera arabica

Eretmocera arabica is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Amsel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera aurovittata

Eretmocera aurovittata is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Pagenstecher.

                                               

Eretmocera basistrigata

Eretmocera basistrigata is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Walsingham. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera benitonis

Eretmocera benitonis is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera bradleyi

Eretmocera bradleyi is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Amsel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera carteri

Eretmocera carteri is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Walsingham. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera chrysias

Eretmocera chrysias is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eretmocera contermina

Eretmocera contermina is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera cyanauges

Eretmocera cyanauges is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Turner.

                                               

Eretmocera cyanosoma

Eretmocera cyanosoma is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Eretmocera derogatella

Eretmocera derogatella is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Eretmocera dorsistrigata

Eretmocera dorsistrigata is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Walsingham. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera fasciata

Eretmocera fasciata is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Walsingham. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera florifera

Eretmocera florifera is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera fuscipennis

Eretmocera fuscipennis is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Zeller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera haemogastra

Eretmocera haemogastra is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera homalocrossa

Eretmocera homalocrossa is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera illucens

Eretmocera illucens is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera impactella

Eretmocera impactella is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera jemensis

Eretmocera jemensis is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera laetissima

Eretmocera laetissima is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Zeller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera levicornella

Eretmocera levicornella is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera lunifera

Eretmocera lunifera is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Zeller.

                                               

Eretmocera medinella

Eretmocera medinella is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eretmocera microbarbara

Eretmocera microbarbara is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Walsingham.

                                               

Eretmocera miniata

Eretmocera miniata is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Walsingham.

                                               

Eretmocera monophaea

Eretmocera monophaea is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera nomadica

Eretmocera nomadica is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Walsingham.

                                               

Eretmocera pachypennis

Eretmocera pachypennis is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera percnophanes

Eretmocera percnophanes is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Meyrick.

                                               

Eretmocera rubripennis

Eretmocera rubripennis is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.

                                               

Eretmocera scatospila

Eretmocera scatospila is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Zeller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera shoabensis

Eretmocera shoabensis is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera sinensis

Eretmocera sinensis is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Felder.

                                               

Eretmocera syleuta

Eretmocera syleuta is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera thephagones

Eretmocera thephagones is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Klunder van Gijen.

                                               

Eretmocera typhonica

Eretmocera typhonica is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmocera xanthonota

Eretmocera xanthonota is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Eretmocerus adustiscutum

Eretmocerus adustiscutum is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Krishnan & Vasantharaj David.

                                               

Eretmocerus aegypticus

Eretmocerus aegypticus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Evans & Abd-Rabou.

                                               

Eretmocerus aleurolobi

Eretmocerus aleurolobi is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Ishii.

                                               

Eretmocerus aleurothrixus

Eretmocerus aleurothrixus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Rose.