ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 82
                                               

Eretmocerus paulistus

Eretmocerus paulistus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Hempel.

                                               

Eretmocerus perseae

Eretmocerus perseae is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Rose & Zolnerowich.

                                               

Eretmocerus picketti

Eretmocerus picketti is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Rose & Zolnerowich.

                                               

Eretmocerus portoricensis

Eretmocerus portoricensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Dozier.

                                               

Eretmocerus queenslandensis

Eretmocerus queenslandensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Naumann & Schmidt.

                                               

Eretmocerus rajasthanicus

Eretmocerus rajasthanicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Hayat.

                                               

Eretmocerus rosei

Eretmocerus rosei is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Evans & Bennett.

                                               

Eretmocerus roseni

Eretmocerus roseni is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Gerling.

                                               

Eretmocerus rui

Eretmocerus rui is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Zolnerowich & Rose.

                                               

Eretmocerus sculpturatus

Eretmocerus sculpturatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Hayat.

                                               

Eretmocerus serius

Eretmocerus serius is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Silvestri.

                                               

Eretmocerus silvestrii

Eretmocerus silvestrii is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Gerling.

                                               

Eretmocerus siphonini

Eretmocerus siphonini is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Viggiani & Battaglia.

                                               

Eretmocerus staufferi

Eretmocerus staufferi is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Rose & Zolnerowich.

                                               

Eretmocerus tejanus

Eretmocerus tejanus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Rose & Zolnerowich.

                                               

Eretmocerus trialeurodis

Eretmocerus trialeurodis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Hayat.

                                               

Eretmocerus warrae

Eretmocerus warrae is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Naumann & Schmidt.

                                               

Eretmocerus zippanguiphagus

Eretmocerus zippanguiphagus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Hulden.

                                               

Eretmodus cyanostictus

Eretmodus cyanostictus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de cichliden. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Boulenger.

                                               

Eretmodus marksmithi

Eretmodus marksmithi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de cichliden. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Burgess.

                                               

Eretmograptis coniodoxa

Eretmograptis coniodoxa is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmophorus kleinenbergi

Eretmophorus kleinenbergi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepzeekabeljauwen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Giglioli. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als ...

                                               

Eretmopus ampla

Eretmopus ampla is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmopus anadyomene

Eretmopus anadyomene is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Townsend. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmopus discissa

Eretmopus discissa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Eretmopus marinaria

Eretmopus marinaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée.

                                               

Eretmopus nereis

Eretmopus nereis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Townsend. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eretmopus retensa

Eretmopus retensa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Prout.

                                               

Eretris calisto

Eretris calisto is een vlinder uit de onderfamilie Satyrinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Felder.

                                               

Ereunetea acrogyra

Ereunetea acrogyra is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ereunetea flava

Ereunetea flava is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ereunetea minor

Ereunetea minor is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ereunetea reussi

Ereunetea reussi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ereunetea semifumida

Ereunetea semifumida is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ereunetea subtranslucens

Ereunetea subtranslucens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Prout.

                                               

Ereunetea translucens

Ereunetea translucens is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ereunias grallator

Ereunias grallator is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ereunen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Jordan & Snyder.

                                               

Ergalatax contracta

Ergalatax contracta is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Reeve.

                                               

Ergalatax crassulnata

Ergalatax crassulnata is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Hedley.

                                               

Ergalatax dattilioi

Ergalatax dattilioi is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Houart.

                                               

Ergalatax heptagonalis

Ergalatax heptagonalis is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Reeve.

                                               

Ergalatax junionae

Ergalatax junionae is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Houart.

                                               

Ergalatax martensi

Ergalatax martensi is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Schepman.

                                               

Ergalatax pauper

Ergalatax pauper is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Watson.

                                               

Ergalatax tokugawai

Ergalatax tokugawai is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Kuroda & Habe.

                                               

Ergalatax zebra

Ergalatax zebra is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Houart.

                                               

Ergane benjarei

Ergane benjarei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Ergane. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Elizabeth Maria Gifford Pe ...

                                               

Ergane carinata

Ergane carinata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Ergane. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Berry, Joseph A. Beatty & ...

                                               

Ergane cognata

Ergane cognata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Ergane. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Ludwig Carl Christian Koch.

                                               

Ergane insulana

Ergane insulana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Ergane. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Ludwig Carl Christian Koch.