ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 84
                                               

Erginus apicinus

Erginus apicinus is een slakkensoort uit de familie van de Acmaeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Dall.

                                               

Erginus galkini

Erginus galkini is een slakkensoort uit de familie van de Acmaeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Chernyshev & Chernova.

                                               

Erginus moskalevi

Erginus moskalevi is een slakkensoort uit de familie van de Acmaeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Golikov & Kussakin.

                                               

Erginus rubellus

Erginus rubellus is een slakkensoort uit de familie van de Acmaeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1780 door O. Fabricius.

                                               

Erginus sybariticus

Erginus sybariticus is een slakkensoort uit de familie van de Acmaeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Dall.

                                               

Ergolea geyri

Ergolea geyri is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Rothschild.

                                               

Ergolea reneae

Ergolea reneae is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Dumont.

                                               

Ergyne cervicornis

Ergyne cervicornis is een pissebed uit de familie Bopyridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1816 door Risso.

                                               

Erianthella formosana

Erianthella formosana is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Shiraki.

                                               

Erianthina deflorata

Erianthina deflorata is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Carl Brunner von Wattenwyl.

                                               

Erianthina kalawensis

Erianthina kalawensis is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Descamps.

                                               

Erianthina toungooana

Erianthina toungooana is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Descamps.

                                               

Erianthus angulatus

Erianthus angulatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Ingrisch & Willemse.

                                               

Erianthus armatus

Erianthus armatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Descamps.

                                               

Erianthus bolivari

Erianthus bolivari is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Descamps.

                                               

Erianthus delattrei

Erianthus delattrei is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Descamps.

                                               

Erianthus dohrni

Erianthus dohrni is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Bolívar.

                                               

Erianthus fruhstorferi

Erianthus fruhstorferi is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Bolívar.

                                               

Erianthus guttatus

Erianthus guttatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Westwood.

                                               

Erianthus inhamatus

Erianthus inhamatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Ingrisch & Willemse.

                                               

Erianthus malcolmi

Erianthus malcolmi is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Bolívar.

                                               

Erianthus manueli

Erianthus manueli is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Ingrisch & Willemse.

                                               

Erianthus nipponensis

Erianthus nipponensis is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Rehn.

                                               

Erianthus pyramidalis

Erianthus pyramidalis is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Ingrisch & Willemse.

                                               

Erianthus rehni

Erianthus rehni is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Descamps.

                                               

Erianthus serratus

Erianthus serratus is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Ingrisch & Willemse.

                                               

Erianthus sukhothaiensis

Erianthus sukhothaiensis is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Descamps.

                                               

Erianthus versicolor

Erianthus versicolor is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Erianthus vitalisi

Erianthus vitalisi is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Bolívar.

                                               

Eriaphytis chackoi

Eriaphytis chackoi is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Subba Rao.

                                               

Eriaphytis orientalis

Eriaphytis orientalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Hayat.

                                               

Eriastichus cigdemae

Eriastichus cigdemae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door LaSalle.

                                               

Eriastichus masneri

Eriastichus masneri is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door LaSalle.

                                               

Eriastichus nakos

Eriastichus nakos is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door LaSalle.

                                               

Eribella

Eribella is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Mesnil.

                                               

Eribolus californicus

Eribolus californicus is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Sabrosky.

                                               

Eribolus gracilior

Eribolus gracilior is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door de Meijere.

                                               

Eribolus hungaricus

Eribolus hungaricus is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Becker.

                                               

Eribolus longulus

Eribolus longulus is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Loew.

                                               

Eribolus nana

Eribolus nana is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Zetterstedt.

                                               

Eribolus nearcticus

Eribolus nearcticus is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Sabrosky.

                                               

Eribolus slesvicensis

Eribolus slesvicensis is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Becker.

                                               

Eriborus achalicus

Eriborus achalicus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Dbar & Saparmamedova in 1988.

                                               

Eriborus acutulus

Eriborus acutulus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Momoi in 1970.

                                               

Eriborus agraensis

Eriborus agraensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1897.

                                               

Eriborus anomalus

Eriborus anomalus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Tosquinet in 1903.

                                               

Eriborus applicitus

Eriborus applicitus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Sheng & Sun in 2006.

                                               

Eriborus argenteopilosus

Eriborus argenteopilosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1907.

                                               

Eriborus arisanus

Eriborus arisanus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Sonan in 1936.

                                               

Eriborus australis

Eriborus australis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Kusigemati in 1981.