ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 85
                                               

Eriopyga ditissima

Eriopyga ditissima is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Walker.

                                               

Eriopyga dolia

Eriopyga dolia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dyar.

                                               

Eriopyga dormitosa

Eriopyga dormitosa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Dyar.

                                               

Eriopyga dromas

Eriopyga dromas is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Schaus.

                                               

Eriopyga duplicilinea

Eriopyga duplicilinea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dognin.

                                               

Eriopyga duruscula

Eriopyga duruscula is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eriopyga dyari

Eriopyga dyari is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Draudt.

                                               

Eriopyga dyschoroides

Eriopyga dyschoroides is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Schaus.

                                               

Eriopyga eccarsia

Eriopyga eccarsia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eriopyga enages

Eriopyga enages is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dyar.

                                               

Eriopyga epipsilina

Eriopyga epipsilina is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Draudt.

                                               

Eriopyga erythropis

Eriopyga erythropis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson.

                                               

Eriopyga euchroa

Eriopyga euchroa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Hampson.

                                               

Eriopyga eugraphica

Eriopyga eugraphica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Eriopyga euryte

Eriopyga euryte is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Druce.

                                               

Eriopyga evanida

Eriopyga evanida is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eriopyga excavata

Eriopyga excavata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga fea

Eriopyga fea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Druce.

                                               

Eriopyga flammans

Eriopyga flammans is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Dognin.

                                               

Eriopyga flavigera

Eriopyga flavigera is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eriopyga flavirufa

Eriopyga flavirufa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson.

                                               

Eriopyga friburgensis

Eriopyga friburgensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eriopyga fulvida

Eriopyga fulvida is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Druce.

                                               

Eriopyga fuscescens

Eriopyga fuscescens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Draudt.

                                               

Eriopyga fuscibarbata

Eriopyga fuscibarbata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga gigantea

Eriopyga gigantea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga glaucistis

Eriopyga glaucistis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga glaucopis

Eriopyga glaucopis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson.

                                               

Eriopyga goniostigma

Eriopyga goniostigma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga griseirena

Eriopyga griseirena is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Schaus.

                                               

Eriopyga griseorufa

Eriopyga griseorufa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Druce.

                                               

Eriopyga hyposcota

Eriopyga hyposcota is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga ignescens

Eriopyga ignescens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga infelix

Eriopyga infelix is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dyar.

                                               

Eriopyga iole

Eriopyga iole is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Schaus.

                                               

Eriopyga iridescens

Eriopyga iridescens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Draudt.

                                               

Eriopyga jamaicensis

Eriopyga jamaicensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga janeira

Eriopyga janeira is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Schaus.

                                               

Eriopyga lactipex

Eriopyga lactipex is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Eriopyga lanaris

Eriopyga lanaris is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Butler.

                                               

Eriopyga lathen

Eriopyga lathen is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Dyar.

                                               

Eriopyga leucocraspis

Eriopyga leucocraspis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Eriopyga leucopera

Eriopyga leucopera is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga lilacea

Eriopyga lilacea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Köhler.

                                               

Eriopyga limonis

Eriopyga limonis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eriopyga lobata

Eriopyga lobata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga lodebar

Eriopyga lodebar is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Druce.

                                               

Eriopyga loliopopa

Eriopyga loliopopa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dyar.

                                               

Eriopyga lubrica

Eriopyga lubrica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Eriopyga lycophotia

Eriopyga lycophotia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Jones.