ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 86
                                               

Eriopyga macrolepia

Eriopyga macrolepia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga magniorbis

Eriopyga magniorbis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Eriopyga magnirena

Eriopyga magnirena is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Eriopyga majuscula

Eriopyga majuscula is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eriopyga marginalis

Eriopyga marginalis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga mediorufa

Eriopyga mediorufa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga melanogaster

Eriopyga melanogaster is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eriopyga melanopis

Eriopyga melanopis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Druce.

                                               

Eriopyga melanops

Eriopyga melanops is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dyar.

                                               

Eriopyga melanosigma

Eriopyga melanosigma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson.

                                               

Eriopyga melanosticta

Eriopyga melanosticta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door ham.

                                               

Eriopyga melanostrigata

Eriopyga melanostrigata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga metaleuca

Eriopyga metaleuca is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Druce.

                                               

Eriopyga metanensis

Eriopyga metanensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Köhler.

                                               

Eriopyga milio

Eriopyga milio is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dyar.

                                               

Eriopyga moesta

Eriopyga moesta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Walker.

                                               

Eriopyga moneti

Eriopyga moneti is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eriopyga monilis

Eriopyga monilis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eriopyga monochroa

Eriopyga monochroa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Eriopyga monopis

Eriopyga monopis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eriopyga motilona

Eriopyga motilona is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Schaus.

                                               

Eriopyga nanduna

Eriopyga nanduna is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Schaus.

                                               

Eriopyga nigridorsia

Eriopyga nigridorsia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Jones.

                                               

Eriopyga nigripalpis

Eriopyga nigripalpis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Walker.

                                               

Eriopyga nigripars

Eriopyga nigripars is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga nigrocollaris

Eriopyga nigrocollaris is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Köhler.

                                               

Eriopyga nisio

Eriopyga nisio is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dyar.

                                               

Eriopyga niveipuncta

Eriopyga niveipuncta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Schaus.

                                               

Eriopyga nocanoca

Eriopyga nocanoca is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Dyar.

                                               

Eriopyga oache

Eriopyga oache is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dyar.

                                               

Eriopyga ochrota

Eriopyga ochrota is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga opinabilis

Eriopyga opinabilis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Draudt.

                                               

Eriopyga orbica

Eriopyga orbica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga oroba

Eriopyga oroba is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door druc.

                                               

Eriopyga pallescens

Eriopyga pallescens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga pansapha

Eriopyga pansapha is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Eriopyga pantostigma

Eriopyga pantostigma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dyar.

                                               

Eriopyga parens

Eriopyga parens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Schaus.

                                               

Eriopyga pariole

Eriopyga pariole is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Draudt.

                                               

Eriopyga perfragilis

Eriopyga perfragilis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Dyar.

                                               

Eriopyga perfusata

Eriopyga perfusata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Eriopyga perfusca

Eriopyga perfusca is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga perrubra

Eriopyga perrubra is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson.

                                               

Eriopyga phaeostigma

Eriopyga phaeostigma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Druce.

                                               

Eriopyga phanerozona

Eriopyga phanerozona is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Eriopyga poasina

Eriopyga poasina is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eriopyga poliotis

Eriopyga poliotis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Hampson.

                                               

Eriopyga polygrapha

Eriopyga polygrapha is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Eriopyga prasinocyma

Eriopyga prasinocyma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Draudt.

                                               

Eriopyga prasinospila

Eriopyga prasinospila is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Hampson.