ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 88
                                               

Eriopyga usticolor

Eriopyga usticolor is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson.

                                               

Eriopyga velutina

Eriopyga velutina is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Jones.

                                               

Eriopyga venipicta

Eriopyga venipicta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Schaus.

                                               

Eriopyga vesquesa

Eriopyga vesquesa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dyar.

                                               

Eriopyga vinobarbata

Eriopyga vinobarbata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eriopyga violascens

Eriopyga violascens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Eriopyga viuda

Eriopyga viuda is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Dognin.

                                               

Eriopyga volcania

Eriopyga volcania is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eriopyga xera

Eriopyga xera is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Eriopygodes cirphidia

Eriopygodes cirphidia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Draudt.

                                               

Eriopygodes discalis

Eriopygodes discalis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eriopygodes grammadora

Eriopygodes grammadora is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dyar.

                                               

Eriopygodes imbecilla

Eriopygodes imbecilla is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1794 door Fabricius.

                                               

Eriopygodes impar

Eriopygodes impar is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Staudinger.

                                               

Eriostepta bacchans

Eriostepta bacchans is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Schaus.

                                               

Eriostepta fulvescens

Eriostepta fulvescens is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Rothschild.

                                               

Eriostepta roseireta

Eriostepta roseireta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Hampson.

                                               

Eriothrix

Eriothrix is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1803 door Meigen.

                                               

Eriothrix rufomaculatus

Eriothrix rufomaculatus is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1776 door De Geer.

                                               

Eriotortrix iresinephora

Eriotortrix iresinephora is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Razowski.

                                               

Eriotortrix ispida

Eriotortrix ispida is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Razowski.

                                               

Eriovixia cavaleriei

Eriovixia cavaleriei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Ehrenfried Schenk ...

                                               

Eriovixia enshiensis

Eriovixia enshiensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Chang-Min Yin & Zhao.

                                               

Eriovixia excelsa

Eriovixia excelsa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Eugène Simon.

                                               

Eriovixia hainanensis

Eriovixia hainanensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Chang-Min Yin et al.

                                               

Eriovixia laglaizei

Eriovixia laglaizei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Eugène Simon.

                                               

Eriovixia menglunensis

Eriovixia menglunensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Chang-Min Yin e ...

                                               

Eriovixia napiformis

Eriovixia napiformis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Tord Tamerlan Teo ...

                                               

Eriovixia poonaensis

Eriovixia poonaensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Benoy Krishna Tik ...

                                               

Eriovixia pseudocentrodes

Eriovixia pseudocentrodes is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Friedrich Wi ...

                                               

Eriovixia rhinura

Eriovixia rhinura is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Mary Agard Pocock.

                                               

Eriovixia sakiedaorum

Eriovixia sakiedaorum is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Tanikawa.

                                               

Eriovixia turbinata

Eriovixia turbinata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Tord Tamerlan Teod ...

                                               

Eriovixia yunnanensis

Eriovixia yunnanensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriovixia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Chang-Min Yin et al.

                                               

Eriozona catalina

Eriozona catalina is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Curran.

                                               

Eriozona erratica

Eriozona erratica is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Eriozona laxa

Eriozona laxa is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Osten Sacken.

                                               

Eriphia ferox

Eriphia ferox is een krabbensoort uit de familie van de Eriphiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Koh & Ng.

                                               

Eriphia gonagra

Eriphia gonagra is een krabbensoort uit de familie van de Eriphiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1781 door Fabricius.

                                               

Eriphia granulosa

Eriphia granulosa is een krabbensoort uit de familie van de Eriphiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door A. Milne-Edwards.

                                               

Eriphia scabricula

Eriphia scabricula is een krabbensoort uit de familie van de Eriphiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Dana.

                                               

Eriphia sebana

Eriphia sebana is een krabbensoort uit de familie van de Eriphiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1803 door Shaw & Nodder.

                                               

Eriphia smithii

Eriphia smithii is een krabbensoort uit de familie van de Eriphiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door MacLeay.

                                               

Eriphia squamata

Eriphia squamata is een krabbensoort uit de familie van de Eriphiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Stimpson.

                                               

Eriphides hispida

Eriphides hispida is een krabbensoort uit de familie van de Eriphiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Stimpson.

                                               

Eriphioides ecuadoriensis

Eriphioides ecuadoriensis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Draudt.

                                               

Eriphioides fastidiosa

Eriphioides fastidiosa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dyar.

                                               

Eriphioides phaeoptera

Eriphioides phaeoptera is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Eriphioides purpurinus

Eriphioides purpurinus is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Dognin.

                                               

Eriphioides simplex

Eriphioides simplex is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.