ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 9
                                               

Epiplema curvilinea

Epiplema curvilinea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema dadanti

Epiplema dadanti is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Viette.

                                               

Epiplema dealbata

Epiplema dealbata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw-Gui ...

                                               

Epiplema delicatula

Epiplema delicatula is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Epiplema demptaria

Epiplema demptaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Epiplema denigrata

Epiplema denigrata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema dentifera

Epiplema dentifera is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Warren.

                                               

Epiplema deolis

Epiplema deolis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schaus.

                                               

Epiplema desistaria

Epiplema desistaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema despecta

Epiplema despecta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw-Gui ...

                                               

Epiplema detecta

Epiplema detecta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw-Guin ...

                                               

Epiplema detersaria

Epiplema detersaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Walker.

                                               

Epiplema discata

Epiplema discata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Epiplema distincta

Epiplema distincta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema diversipennis

Epiplema diversipennis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren.

                                               

Epiplema dobboensis

Epiplema dobboensis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Pagenstecher.

                                               

Epiplema dohertyi

Epiplema dohertyi is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema draco

Epiplema draco is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Epiplema dryopterata

Epiplema dryopterata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Grote.

                                               

Epiplema edentata

Epiplema edentata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Hampson.

                                               

Epiplema enthearia

Epiplema enthearia is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Swinhoe.

                                               

Epiplema equinata

Epiplema equinata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Epiplema erasaria

Epiplema erasaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Christoph.

                                               

Epiplema eupeplodes

Epiplema eupeplodes is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw-G ...

                                               

Epiplema excludaria

Epiplema excludaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Möschler.

                                               

Epiplema excoria

Epiplema excoria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Epiplema exornata

Epiplema exornata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1837 door Eversmann.

                                               

Epiplema exsanguis

Epiplema exsanguis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema facilis

Epiplema facilis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema falcata

Epiplema falcata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson.

                                               

Epiplema falcigera

Epiplema falcigera is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Warren.

                                               

Epiplema ferraria

Epiplema ferraria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema figuraria

Epiplema figuraria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema flavida

Epiplema flavida is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Warren.

                                               

Epiplema flavigutta

Epiplema flavigutta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema flavistriga

Epiplema flavistriga is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren.

                                               

Epiplema fletcheri

Epiplema fletcheri is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema flexifascia

Epiplema flexifascia is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw- ...

                                               

Epiplema focilloides

Epiplema focilloides is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Pagenstecher.

                                               

Epiplema foedicosta

Epiplema foedicosta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema fucina

Epiplema fucina is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Swinhoe.

                                               

Epiplema fulvata

Epiplema fulvata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema fulvigrisea

Epiplema fulvigrisea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Warren.

                                               

Epiplema fulvihamata

Epiplema fulvihamata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Hampson.

                                               

Epiplema fulvilinea

Epiplema fulvilinea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Hampson.

                                               

Epiplema fulvitincta

Epiplema fulvitincta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Epiplema funesta

Epiplema funesta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema furcillata

Epiplema furcillata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder & Rogenhofer.

                                               

Epiplema grisea

Epiplema grisea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema griveaudi

Epiplema griveaudi is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.