ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 90
                                               

Erigone barrowsi

Erigone barrowsi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Crosby & Bishop.

                                               

Erigone benes

Erigone benes is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Ralph Vary Chamberlin & Wi ...

                                               

Erigone bereta

Erigone bereta is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Arthur Merton Chickering.

                                               

Erigone bifurca

Erigone bifurca is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door George Hazelwood Locket.

                                               

Erigone blaesa

Erigone blaesa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Crosby & Bishop.

                                               

Erigone brevipes

Erigone brevipes is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Tu & Li.

                                               

Erigone canthognatha

Erigone canthognatha is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Ralph Vary Chamberl ...

                                               

Erigone clavipalpis

Erigone clavipalpis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Alfred Frank Millidge.

                                               

Erigone coloradensis

Erigone coloradensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Eugen von Keyserling.

                                               

Erigone convalescens

Erigone convalescens is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Rudy Jocqué.

                                               

Erigone cristatopalpus

Erigone cristatopalpus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Eugène Simon.

                                               

Erigone crosbyi

Erigone crosbyi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Ehrenfried Schenkel-Haas.

                                               

Erigone decens

Erigone decens is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Tord Tamerlan Teodor Thorell.

                                               

Erigone dentichelis

Erigone dentichelis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door František Miller.

                                               

Erigone denticulata

Erigone denticulata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Ralph Vary Chamberli ...

                                               

Erigone dentigera

Erigone dentigera is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Octavius Pickard-Cambr ...

                                               

Erigone dentipalpis syriaca

Erigone dentipalpis syriaca is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Octavius Pic ...

                                               

Erigone dentosa

Erigone dentosa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Octavius Pickard-Cambridge.

                                               

Erigone digena

Erigone digena is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Arthur Merton Chickering.

                                               

Erigone dipona

Erigone dipona is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Arthur Merton Chickering.

                                               

Erigone dumitrescuae

Erigone dumitrescuae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Georgescu.

                                               

Erigone edentata

Erigone edentata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Kendo Saito & Ono.

                                               

Erigone eisenschmidti

Erigone eisenschmidti is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Jörg Wunderlich.

                                               

Erigone ephala

Erigone ephala is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Crosby & Bishop.

                                               

Erigone fellita

Erigone fellita is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Eugen von Keyserling.

                                               

Erigone fluctuans

Erigone fluctuans is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Octavius Pickard-Cambr ...

                                               

Erigone fluminea

Erigone fluminea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Alfred Frank Millidge.

                                               

Erigone grandidens

Erigone grandidens is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Tu & Li.

                                               

Erigone himeshimensis

Erigone himeshimensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Embrik Strand.

                                               

Erigone hydrophytae

Erigone hydrophytae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Wilton Ivie & Barrows.

                                               

Erigone hypenema

Erigone hypenema is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Crosby & Bishop.

                                               

Erigone hypoarctica

Erigone hypoarctica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Kirill Yuryevich Eskov.

                                               

Erigone infernalis

Erigone infernalis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Eugen von Keyserling.

                                               

Erigone irrita

Erigone irrita is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Rudy Jocqué.

                                               

Erigone jaegeri

Erigone jaegeri is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Barbara C. Baehr.

                                               

Erigone jugorum

Erigone jugorum is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Eugène Simon.

                                               

Erigone koratensis

Erigone koratensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Embrik Strand.

                                               

Erigone koshiensis

Erigone koshiensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Ryoji Oi.

                                               

Erigone lata

Erigone lata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Da-xiang Song & Li.

                                               

Erigone longipalpis meridionalis

Erigone longipalpis meridionalis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Eugène ...

                                               

Erigone longipalpis pirini

Erigone longipalpis pirini is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Deltshev.

                                               

Erigone malvari

Erigone malvari is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Alberto Barrion & James ...

                                               

Erigone marina

Erigone marina is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Ludwig Carl Christian Koch.

                                               

Erigone matanuskae

Erigone matanuskae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Ralph Vary Chamberlin ...

                                               

Erigone miniata

Erigone miniata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Léon Baert.

                                               

Erigone monterreyensis

Erigone monterreyensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Willis J. Gertsch ...

                                               

Erigone neocaledonica

Erigone neocaledonica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Kritscher.

                                               

Erigone nepalensis

Erigone nepalensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Jörg Wunderlich.

                                               

Erigone nigrimana

Erigone nigrimana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Tord Tamerlan Teodor T ...

                                               

Erigone nitidithorax

Erigone nitidithorax is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door František Miller.