ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 91
                                               

Erigone palustris

Erigone palustris is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Alfred Frank Millidge.

                                               

Erigone paradisicola

Erigone paradisicola is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Crosby & Bishop.

                                               

Erigone pauperula

Erigone pauperula is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Friedrich Wilhelm Böse ...

                                               

Erigone personata

Erigone personata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Willis J. Gertsch & Mi ...

                                               

Erigone poeyi

Erigone poeyi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Eugène Simon.

                                               

Erigone praecursa

Erigone praecursa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Ralph Vary Chamberlin ...

                                               

Erigone prominens

Erigone prominens is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Friedrich Wilhelm Böse ...

                                               

Verwisselbare storingsdwergspin

De verwisselbare storingsdwergspin is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Octav ...

                                               

Erigone pseudovagans

Erigone pseudovagans is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Lodovico di Caporiacco.

                                               

Erigone psychrophila

Erigone psychrophila is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Tord Tamerlan Teodo ...

                                               

Erigone reducta

Erigone reducta is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Ehrenfried Schenkel-Haas.

                                               

Erigone remota

Erigone remota is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Ludwig Carl Christian Koch.

                                               

Erigone remota dentigera

Erigone remota dentigera is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Eugène Simon.

                                               

Erigone rohtangensis

Erigone rohtangensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Benoy Krishna Tikader.

                                               

Erigone rutila

Erigone rutila is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Alfred Frank Millidge.

                                               

Erigone sagibia

Erigone sagibia is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Embrik Strand.

                                               

Erigone sagicola

Erigone sagicola is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dönitz & Embrik Strand.

                                               

Erigone sinensis

Erigone sinensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Ehrenfried Schenkel-Haas.

                                               

Erigone sirimonensis

Erigone sirimonensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Robert Bosmans.

                                               

Erigone spadix

Erigone spadix is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Tord Tamerlan Teodor Thorell.

                                               

Erigone strandi

Erigone strandi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Gábor von Kolosváry.

                                               

Erigone stygia

Erigone stygia is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Willis J. Gertsch.

                                               

Erigone svenssoni

Erigone svenssoni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Herman Theodor Holm.

                                               

Erigone tamazunchalensis

Erigone tamazunchalensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Willis J. Gerts ...

                                               

Erigone tanana

Erigone tanana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Ralph Vary Chamberlin & W ...

                                               

Erigone tenuimana

Erigone tenuimana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Eugène Simon.

                                               

Erigone tepena

Erigone tepena is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Arthur Merton Chickering.

                                               

Erigone tirolensis

Erigone tirolensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Ludwig Carl Christian ...

                                               

Erigone tolucana

Erigone tolucana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Willis J. Gertsch & Mic ...

                                               

Erigone tristis

Erigone tristis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Nathan Banks.

                                               

Erigone uintana

Erigone uintana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Ralph Vary Chamberlin & ...

                                               

Erigone uliginosa

Erigone uliginosa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Alfred Frank Millidge.

                                               

Erigone watertoni

Erigone watertoni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Eugène Simon.

                                               

Erigone welchi

Erigone welchi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Jackson.

                                               

Erigone whitneyana

Erigone whitneyana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Ralph Vary Chamberlin ...

                                               

Erigone whymperi

Erigone whymperi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Octavius Pickard-Cambridge.

                                               

Erigone whymperi minor

Erigone whymperi minor is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Jackson.

                                               

Erigone wiltoni

Erigone wiltoni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door George Hazelwood Locket.

                                               

Erigone zabluta

Erigone zabluta is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Eugen von Keyserling.

                                               

Erigone zheduoshanensis

Erigone zheduoshanensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigone. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Da-xiang Song & Li.

                                               

Erigonella groenlandica

Erigonella groenlandica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Embrik Strand.

                                               

Erigonella stubbei

Erigonella stubbei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Heimer.

                                               

Erigonella subelevata

Erigonella subelevata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Ludwig Carl Chr ...

                                               

Erigonella subelevata pyrenaea

Erigonella subelevata pyrenaea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door J. Denis.

                                               

Erigonoploides cardiratus

Erigonoploides cardiratus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonoploides. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Kirill ...

                                               

Erigonoplus castellanus

Erigonoplus castellanus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonoplus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Octavius Pic ...

                                               

Erigonoplus depressifrons

Erigonoplus depressifrons is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonoplus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Eugène Simon.

                                               

Erigonoplus dilatus

Erigonoplus dilatus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonoplus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door J. Denis.

                                               

Zwelpootje

Het zwelpootje is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonoplus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Ludwig Carl Christian ...

                                               

Erigonoplus inclarus

Erigonoplus inclarus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Erigonoplus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Eugène Simon.