ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 92
                                               

Ernassa cruenta

Ernassa cruenta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Rothschild.

                                               

Ernassa gabriellae

Ernassa gabriellae is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Travassos.

                                               

Ernassa ignata

Ernassa ignata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Travassos.

                                               

Ernassa justina

Ernassa justina is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Stoll.

                                               

Ernassa sanguinolenta

Ernassa sanguinolenta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1779 door Cramer.

                                               

Ernestia argentifera

Ernestia argentifera is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Johann Wilhelm Meigen.

                                               

Ernestia laevigata

Ernestia laevigata is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Johann Wilhelm Meigen.

                                               

Ernestia puparum

Ernestia puparum is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1794 door Johann Christian Fabricius.

                                               

Ernestia rudis

Ernestia rudis is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1810 door Fallen.

                                               

Ernestia vagans

Ernestia vagans is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Johann Wilhelm Meigen.

                                               

Ernestiopsis

Ernestiopsis is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Townsend.

                                               

Ernestotheres conicola

Ernestotheres conicola is een krabbensoort uit de familie van de Pinnotheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Manning & Holthuis.

                                               

Ernobius abietinus

Ernobius abietinus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1808 door Gyllenhal.

                                               

Ernobius abietis

Ernobius abietis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1792 door Fabricius.

                                               

Ernobius alutaceus

Ernobius alutaceus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door LeConte.

                                               

Ernobius angelinii

Ernobius angelinii is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Lohse.

                                               

Ernobius angusticollis

Ernobius angusticollis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1837 door Ratzeburg.

                                               

Ernobius besucheti

Ernobius besucheti is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Zahradník.

                                               

Ernobius bicolor

Ernobius bicolor is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door White.

                                               

Ernobius californicus

Ernobius californicus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Fisher.

                                               

Ernobius caudatus

Ernobius caudatus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Van Dyke.

                                               

Ernobius collaris

Ernobius collaris is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Fall.

                                               

Ernobius conicola

Ernobius conicola is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Fisher.

                                               

Ernobius convergens

Ernobius convergens is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Fall.

                                               

Ernobius crotchii

Ernobius crotchii is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Fall.

                                               

Ernobius cupressi

Ernobius cupressi is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Chobaut.

                                               

Ernobius debilis

Ernobius debilis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door LeConte.

                                               

Ernobius explanatus

Ernobius explanatus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Carl Gustaf Mannerheim.

                                               

Ernobius filicornis

Ernobius filicornis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door LeConte.

                                               

Ernobius fissuratus

Ernobius fissuratus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Fall.

                                               

Ernobius freudei

Ernobius freudei is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Lohse.

                                               

Ernobius fulvus

Ernobius fulvus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Johnson.

                                               

Ernobius gallicus

Ernobius gallicus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Johnson.

                                               

Ernobius gentilis

Ernobius gentilis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Fall.

                                               

Ernobius gigas

Ernobius gigas is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Mulsant & Rey.

                                               

Ernobius gracilis

Ernobius gracilis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door LeConte.

                                               

Ernobius granulatus

Ernobius granulatus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door LeConte.

                                               

Ernobius hirsutus

Ernobius hirsutus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door White.

                                               

Ernobius jaroslavli

Ernobius jaroslavli is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Logvinovskiy.

                                               

Ernobius juniperi

Ernobius juniperi is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Chobaut.

                                               

Ernobius kailidisi

Ernobius kailidisi is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Johnson.

                                               

Ernobius kiesenwetteri

Ernobius kiesenwetteri is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Schilsky.

                                               

Ernobius lacustris

Ernobius lacustris is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Fall.

                                               

Ernobius laticollis

Ernobius laticollis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Pic.

                                               

Ernobius longicornis

Ernobius longicornis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1837 door Sturm.

                                               

Ernobius lucidus

Ernobius lucidus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Mulsant & Rey.

                                               

Ernobius luteipennis

Ernobius luteipennis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door LeConte.

                                               

Ernobius madoni

Ernobius madoni is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Pic.

                                               

Ernobius melanoventris

Ernobius melanoventris is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Ruckes.

                                               

Ernobius mollis

Ernobius mollis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.