ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 95
                                               

Erora gillottae

Erora gillottae is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Riley.

                                               

Erora laeta

Erora laeta is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Edwards.

                                               

Erora lampetia

Erora lampetia is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla lampetia in 1887 gepubliceerd door Godman & Salvin.

                                               

Erora lorina

Erora lorina is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla lorina in 1874 gepubliceerd door William Chapman Hewitson.

                                               

Erora melba

Erora melba is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla melba in 1877 gepubliceerd door William Chapman Hewitson.

                                               

Erora muridosca

Erora muridosca is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla muridosca in 1918 gepubliceerd door Dyar.

                                               

Erora nana

Erora nana is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Pseudolycaena nana in 1865 gepubliceerd door Felder & Felder.

                                               

Erora nitetis

Erora nitetis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla nitetis in 1887 gepubliceerd door Godman & Salvin.

                                               

Erora opisena

Erora opisena is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla opisena in 1912 gepubliceerd door Hamilton Herbert Druce.

                                               

Erora phrosine

Erora phrosine is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla phrosine in 1909 gepubliceerd door Hamilton Herbert Druce.

                                               

Erora quaderna

Erora quaderna is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla quaderna in 1868 gepubliceerd door William Chapman Hewitson.

                                               

Erora senta

Erora senta is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla senta in 1920 gepubliceerd door Draudt.

                                               

Erora subflorens

Erora subflorens is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla subflorens in 1913 gepubliceerd door Schaus.

                                               

Erora tella

Erora tella is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla tella in 1902 gepubliceerd door Schaus.

                                               

Eros antennalis

Eros antennalis is een keversoort uit de familie roodschildkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Kirsch.

                                               

Eros decoratus

Eros decoratus is een keversoort uit de familie roodschildkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Erichson.

                                               

Eros humeralis

Eros humeralis is een keversoort uit de familie roodschildkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1801 door Fabricius.

                                               

Eros patruelis

Eros patruelis is een keversoort uit de familie roodschildkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Kirsch.

                                               

Erosa daruma

Erosa daruma is een straalvinnige vissensoort uit de familie van steenvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Whitley.

                                               

Erosa erosa

erosa is een straalvinnige vissensoort uit de familie van steenvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Cuvier.

                                               

Erosaria acicularis

Erosaria acicularis is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1791 door Gmelin.

                                               

Erosaria albuginosa

Erosaria albuginosa is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1825 door Gray.

                                               

Erosaria beckii

Erosaria beckii is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1836 door Gaskoin.

                                               

Erosaria bellatrix

Erosaria bellatrix is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Lorenz.

                                               

Erosaria bernardi

Erosaria bernardi is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Richard.

                                               

Erosaria boivinii

Erosaria boivinii is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Kiener.

                                               

Erosaria cernica

Erosaria cernica is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door G.B. Sowerby II.

                                               

Erosaria citrina

Erosaria citrina is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1825 door Gray.

                                               

Erosaria eburnea

Erosaria eburnea is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Barnes.

                                               

Erosaria englerti

Erosaria englerti is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Summers & Burgess.

                                               

Erosaria erosa

Erosaria erosa is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Erosaria gangranosa

Erosaria gangranosa is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1817 door Dillwyn.

                                               

Erosaria helvola

Erosaria helvola is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Erosaria irrorata

Erosaria irrorata is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1828 door Gray.

                                               

Erosaria labrolineata

Erosaria labrolineata is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Gaskoin.

                                               

Erosaria lamarckii

Erosaria lamarckii is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1825 door J. E. Gray.

                                               

Erosaria macandrewi

Erosaria macandrewi is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Sowerby.

                                               

Erosaria marginalis

Erosaria marginalis is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1817 door Dillwyn.

                                               

Erosaria miliaris

Erosaria miliaris is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1791 door Gmelin.

                                               

Erosaria nebrites

Erosaria nebrites is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Melvill.

                                               

Erosaria ocellata

Erosaria ocellata is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Erosaria poraria

Erosaria poraria is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Erosaria spurca

Erosaria spurca is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Erosaria thomasi

Erosaria thomasi is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Crosse.

                                               

Erosaria turdus

Erosaria turdus is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1810 door Lamarck.

                                               

Eroschema

Eroschema is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Pascoe.

                                               

Eroschema affine

Eroschema affine is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Pascoe.

                                               

Eroschema apicipenne

Eroschema apicipenne is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door McKeown.

                                               

Eroschema atricolle

Eroschema atricolle is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Pascoe.

                                               

Eroschema poweri

Eroschema poweri is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Pascoe.