ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 96
                                               

Erioderus pallens

Erioderus pallens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1798 door Fabricius.

                                               

Eriodonta castanea

Eriodonta castanea is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild.

                                               

Eriodonta leucorhetha

Eriodonta leucorhetha is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Tams.

                                               

Eriogaster acanthophylli

Eriogaster acanthophylli is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Christoph.

                                               

Eriogaster amygdali

Eriogaster amygdali is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Wiltshire.

                                               

Eriogaster arbusculae

Eriogaster arbusculae is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Freyer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eriogaster czipkai

Eriogaster czipkai is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door De Lajonquière.

                                               

Eriogaster henkei

Eriogaster henkei is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eriogaster neogena

Eriogaster neogena is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Fischer de Waldheim. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eriogaster pfeifferi

Eriogaster pfeifferi is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Daniel.

                                               

Eriogaster philippsi

Eriogaster philippsi is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bartel.

                                               

Eriogaster rimicola

Eriogaster rimicola is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Denis & Schiffermüller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eriogaster rueckbeili

Eriogaster rueckbeili is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Graeser.

                                               

Eriogaster senecta

Eriogaster senecta is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Graeser.

                                               

Eriogaster yatsugadakensis

Eriogaster yatsugadakensis is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Matsumura.

                                               

Eriogenes cossoides

Eriogenes cossoides is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Eriogenes mesogypsa

Eriogenes mesogypsa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick.

                                               

Eriogenes meyricki

Eriogenes meyricki is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Duckworth.

                                               

Eriogyna cameronensis

Eriogyna cameronensis is een vlinder uit de familie van de nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Lemaire.

                                               

Eriogyna pyretorum

Eriogyna pyretorum is een vlinder uit de familie van de nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Westwood.

                                               

Erioloides acutidentis

Erioloides acutidentis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Naskrecki & Cohn.

                                               

Erioloides brevipennis

Erioloides brevipennis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Redtenbacher.

                                               

Erioloides consobrinus

Erioloides consobrinus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Saussure & Pictet.

                                               

Erioloides frater

Erioloides frater is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Redtenbacher.

                                               

Erioloides latiscobinus

Erioloides latiscobinus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Naskrecki & Cohn.

                                               

Erioloides longinoi

Erioloides longinoi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Naskrecki & Cohn.

                                               

Erioloides longipennis

Erioloides longipennis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Redtenbacher.

                                               

Erioloides macrocephalus

Erioloides macrocephalus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Carl.

                                               

Erioloides mexicanum

Erioloides mexicanum is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Saussure.

                                               

Erioloides sikesi

Erioloides sikesi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Naskrecki & Cohn.

                                               

Erioloides spiniger

Erioloides spiniger is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Redtenbacher.

                                               

Eriolus aculeus

Eriolus aculeus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Naskrecki.

                                               

Eriolus acutipennis

Eriolus acutipennis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Saussure & Pictet.

                                               

Eriolus caraibeus

Eriolus caraibeus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Bolívar.

                                               

Eriolus duplidentis

Eriolus duplidentis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Naskrecki.

                                               

Eriolus falcatus

Eriolus falcatus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Saussure & Pictet.

                                               

Eriolus jamaicensis

Eriolus jamaicensis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Bruner.

                                               

Eriolus minimus

Eriolus minimus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Karny.

                                               

Eriolus paruensis

Eriolus paruensis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Piza.

                                               

Eriolus penicillus

Eriolus penicillus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Naskrecki.

                                               

Erionota acroleucus

Erionota acroleucus is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Wood-Mason & de Nicéville.

                                               

Erionota grandis

Erionota grandis is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Leech.

                                               

Erionota hislopi

Erionota hislopi is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Evans.

                                               

Erionota sybirita

Erionota sybirita is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Hewitson.

                                               

Erionota thrax

Erionota thrax is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1767 door Linnaeus.

                                               

Erionota torus

Erionota torus is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Evans.

                                               

Erionota tribus

Erionota tribus is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Evans.

                                               

Erionotini

Moltena Lepella Ankola Chondrolepis Iambrix Acada Fulda Pudicitia Gyroga Zela Stimula Artitropa Perichares Ge Unkana Eogenes Stallingsia Quedara Orses Tiacellia Yanoancistroides Gangara Ilma Platylesches Zophopetes Pseudosarbia Gamia Suastus Cera ...

                                               

Eriophonus grandiceps

Eriophonus grandiceps is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Reitter.

                                               

Eriophora aurea

Eriophora aurea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de wielwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eriophora. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Kendo Saito.