ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 98
                                               

Erromenus punctulatus

Erromenus punctulatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Erromenus tarsator

Erromenus tarsator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Aubert.

                                               

Erromenus terebrellator

Erromenus terebrellator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Aubert.

                                               

Erromenus zonarius

Erromenus zonarius is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1820 door Gravenhorst.

                                               

Erromyzon compactus

Erromyzon compactus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de steenkruipers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Kottelat.

                                               

Erromyzon sinensis

Erromyzon sinensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de steenkruipers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Chen.

                                               

Erromyzon yangi

Erromyzon yangi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de steenkruipers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Neely, Conway & Mayden.

                                               

Erronea angioyorum

Erronea angioyorum is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Biraghi.

                                               

Erronea caurica

Erronea caurica is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Erronea cylindrica

Erronea cylindrica is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1778 door Born.

                                               

Erronea errones

Erronea errones is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Erronea fernandoi

Erronea fernandoi is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Cate.

                                               

Erronea nymphae

Erronea nymphae is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door Jay.

                                               

Erronea onyx

Erronea onyx is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Erronea ovum

Erronea ovum is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1791 door Gmelin.

                                               

Erronea pallida

Erronea pallida is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door J. E. Gray.

                                               

Erronea pyriformis

Erronea pyriformis is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Gray.

                                               

Erronea rabaulensis

Erronea rabaulensis is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Schilder.

                                               

Erronea subviridis

Erronea subviridis is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Reeve.

                                               

Erronea vredenburgi

Erronea vredenburgi is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schilder.

                                               

Erronea xanthodon

Erronea xanthodon is een slakkensoort uit de familie van de Cypraeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Sowerby.

                                               

Erschoviella musculana

Erschoviella musculana is een vlinder uit de familie van de visstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Erschoff.

                                               

Ersephila electa

Ersephila electa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Schaus.

                                               

Ersephila grandipennis

Ersephila grandipennis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Ersephila hydriomenata

Ersephila hydriomenata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Pearsall.

                                               

Ersephila indistincta

Ersephila indistincta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hulst.

                                               

Ersephila prema

Ersephila prema is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Ersilia mediterranea

Ersilia mediterranea is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Monterosato.

                                               

Ersilia stancyki

Ersilia stancyki is een slakkensoort uit de familie van de Eulimidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Warén.

                                               

Ertzica dohrni

Ertzica dohrni is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Hering.

                                               

Ertzica heracleus

Ertzica heracleus is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Ertzica morosella

Ertzica morosella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Ertzica psolopasta

Ertzica psolopasta is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Turner.

                                               

Erucius apicalis

Erucius apicalis is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Westwood.

                                               

Erucius bifasciatus

Erucius bifasciatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Stål.

                                               

Erucius brunneri

Erucius brunneri is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Bolívar.

                                               

Erucius dimidiatipes

Erucius dimidiatipes is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Bolívar.

                                               

Erucius dusmeti

Erucius dusmeti is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Bolívar.

                                               

Erucius erianthoides

Erucius erianthoides is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Bolívar.

                                               

Erucius fruhstorferi

Erucius fruhstorferi is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Bolívar.

                                               

Erucius labuanensis

Erucius labuanensis is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Bolívar.

                                               

Erucius magnificus

Erucius magnificus is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Rehn.

                                               

Erucius mjobergi

Erucius mjobergi is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Bolívar.

                                               

Erucius moultoni

Erucius moultoni is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Bolívar.

                                               

Erucius pictus

Erucius pictus is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Saussure.

                                               

Erucius sarawakensis

Erucius sarawakensis is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Bolívar.

                                               

Erucius singularis

Erucius singularis is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Bolívar.

                                               

Erucius stali

Erucius stali is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Bolívar.

                                               

Erucius staudingeri

Erucius staudingeri is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Bolívar.

                                               

Erucius tenuis

Erucius tenuis is een rechtvleugelig insect uit de familie Chorotypidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Brunner von Wattenwyl.